Posted by on January 27, 2016

Swedish för en unik och speciell internationell dansfestival, 30 mars till 3 april 2016.

Vi vill bjuda in över alla gränser till vackra, vita norra Sverige, till att besöka Calle och hans vänner i Gäddede!

Det här är en väldigt unik och speciell festival. Vi vill att ni ska ha en underbar helg och en unik erfarenhet – kanske några överraskningar också, och till och med lite “tillbaka till rötterna”-känsla.

Nyckelordet för det här evenemanget är anda. Vi vill att ni ska komma och dela en erfarenhet tillsammans, och vi lovar: det kommer bli en festival ni aldrig kommer glömma! Det blir fem dagar som fylls av dans, vänskap, dans, hemlagad mat, dans, utflykter i naturen, och mer dans!

Vi gör saker lite annorlunda den här gången. Evenemanget arrangeras med generös hjälp från många människor som frivilligt donerar sina färdigheter på en mängd olika sätt. Det finns inget officiellt biljettpris för att delta i festivalen. Om du väljer att donera för att täcka kostnaderna som evenemanget kräver, då är vi tacksamma för ditt bidrag och vi har ett förslag på donation, men det här evenemanget handlar inte om pengar. Vi vill bara att ni ska komma hit och vara en del av det!

När du registerar dig behöver du inte betalat något. Vi ber dig bara att snälla registrera dig i tid, så vi kan planera för vilka som kommer, mat, boende, antal och så vidare. När du anländer kan du donera en önskad summa, eller precis vilken summa du vill. Vi litar på dig. Kom bara hit.

 

Posted in: March 2016